Abonohu tek Lajme

Lajme

Parlamenti i MZ: Nuk kalon propozimi për ndryshimin e Ligjit me të cilin Malësia do të fitojë statusin e Komunës

Parlamenti i MZ: Nuk kalon propozimi për ndryshimin e Ligjit me të cilin Malësia do të fitojë statusin e Komunës

Gegaj, Dukoviq dhe Shkrela nuk votojnë PRO! Ndryshimi i Ligjit për organizimin territorial të Malit të Zi, me çka do të hapej rruga për fitimin e Komunës së Tuzit-Malësisë, nuk… Lexo më shumë »

Ulqin: Kompania Allaj dënohet me 1500€ pasi mysafirët e lokalit brohorisnin dhe simpatizonin për Shqipërinë

Ulqin: Kompania Allaj dënohet me 1500€ pasi mysafirët e lokalit brohorisnin dhe simpatizonin për Shqipërinë

Flitet për të arriturat e drejtave të shqiptarëve në Mal të Zi, ndërsa u shkelen edhe të drejtat elementare! Kompania Allaj nga Ulqini, në kuadër të se cilës punon lokali… Lexo më shumë »

Ligji mbi Kryeqytetin para Gjygjit Kushtetues të Malit të Zi

Ligji mbi Kryeqytetin para Gjygjit Kushtetues të Malit të Zi

Siç mësohet nga faqja personale në FB, e Kryetarit të LD të Degës së Malesisë, Nikollë Camaj, me daten 22 korrik u ngriti padi pranë Gjygjit kushtetues kundrejt ligjit diskriminues, me… Lexo më shumë »

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme