Abonohu tek Lajme

Lajme

Komuna e Malësisë nuk është më as në agjendë!

Komuna e Malësisë nuk është më as në agjendë!

Nga komuna urbane pa kompetenca minimale, në komunë në kuadër të Kryeqytetit – Podgoricës, por jo komunë si 21 komunat tjera në Mal të Zi. Statusi i shumëpërfolur dhe i… Lexo më shumë »

Ulqin: Drejtori kërcënon punëtorët nëse nuk mësojnë gjuhën malazeze

Ulqin: Drejtori kërcënon punëtorët nëse nuk mësojnë gjuhën malazeze

Në një dokument të publikuar nga portali “ulqini-online”, drejtori i Rivierës së Ulqinit Radomir Mikan Zec, ka kërcënuar punëtorët e kësaj ndërmarrje që nëse nuk e mësojnë gjuhën malazeze, do… Lexo më shumë »

Gjykimi IQ-Forca: Mbahet seanca përgatitëse

Gjykimi IQ-Forca: Mbahet seanca përgatitëse

Në Gjykatën themelore në Ulqin sot është mbajtur seanca përgatitëse sipas padisë së Iniciativës qytetare (IQ) të cilën e ka ngritur kundër Forcës së re demokratike, transmeton Ul-info.  Nga IQ… Lexo më shumë »

Abonohu tek Lajme

Lajme

Abonohu tek Etnike/Rajoni/Bota

Etnike/Rajoni/Bota

Abonohu tek Opinione/Editoriale

Opinione/Editoriale

Abonohu tek Sport

Sport