Abonohu tek Lajme

Lajme

Autorët e fjalorit antishqiptar nga URA!

Autorët e fjalorit antishqiptar nga URA!

Fjalori skandaloz i akademise se shkencave malazeze i cili sapo publikoi pjesen e pare te tij shkaktoj bujë dhe reagime të ashpëra nga shqiptarët në Mal të Zi pasi që… Lexo më shumë »

Nimanbegu: Jemi Autokton, përmirësoni mbiemrat e sllavizuar

Nimanbegu: Jemi Autokton, përmirësoni mbiemrat e sllavizuar

Reagim për fyerjet në Fjalorin e Akademisë së Shkencave të Malit të Zi Në emër të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi, dhe në emrin tim personal, edhe… Lexo më shumë »

Shtetet e Ballkanit duke përfshi edhe Malin e Zi janë ata që nëpërmjet agresionit na kanë okupuar troje shqiptare

Shtetet e Ballkanit duke përfshi edhe Malin e Zi janë ata që nëpërmjet agresionit na kanë okupuar troje shqiptare

Lidhur me skandalin e Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Malit të Zi, në Fjalorin e të cilit shqiptarët pasqyrohen si imponues të gjuhës, kulturës dhe zakoneve, ka reaguar edhe… Lexo më shumë »

Abonohu tek Opinione/Editoriale

Opinione/Editoriale

Abonohu tek Sport

Sport

Abonohu tek Të Ndryshme

Të Ndryshme