UP “Hasan Prishtina” shpallë konkursin për pranimin e studentëve për vitin akademik 2017-208

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi, njofton të gjithë të interesuarit  se Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka shpallur Konkursin për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve të nivelt bachelor  për vitin akademik 2017/2018.

Për informacione më të hollësishme  për  kushtet dhe afatet e konkursit mund të njiheni duke klikuar në adresën e mëposhtme: