Promovimi i librit “Rrugëtimi i shqiptarëve të Rozhajës për mbijetesë nëpër kohë”

Ditën e premte, më 6 tetor 2017 në ora 11:00, në sallën e Qëndresë së Kulturës në Rozhajë, Mal i Zi, do të promovohet libri i autorëve Faruk & Kenan Daci me titull“Rrugëtimi i shqiptarëve të Rozhajës për mbijetesë nëpër kohë”.

Ky libër mbeshtetet financiarisht nga Fondi për Mbrojtjen dhe Realizimin e të Drejtave të Pakicave në Mal të Zi.

  • Sytki Ndrecaj

    Përshëndetjet e mia për autorët e këtij libri me vlera historike për shqiptarët e Rozhajes e për gjithë shqiptarët nën Malin e Zi e më gjërë. Është për tu admiruar puna e disa personaliteteve shqiptare në Rozhajë duke përfshi edhe veprimtarin Ali Daci e të tjerë që përpiqen të mbijetojnë edhe pse me vështirësi. Respekte nga Sytki Ndrecaj Koplik, Malësi e Madhe.