Dritan Abazoviq akuzon rëndë DPS-në

Lideri dhe Deputeti i Lëvizjes Qytetare Ura, Dritan Abazoviq, gjatë emisionit Studio e Hapur në TV Boin, foli për zgjedhjet lokale që do mbahen në Komunën e Tuzit, komunë në Kuader të Kryeqyteti, për pasojat dhe sfidat që do sjellin këto zgjedhje.

Ai poashtu  akuzoi rëndë partinë në Pushtet (PDS), por edhe partitë shqiptare që ushtrojnë pushtetin me këtë parti si në nivel qëndror, poashtu edhe në atë lokal. 

Më poshtë mund të ndiqni emisionin e plotë: