List/Grid

Arkivi Ditorë: 21:02

LDSH: Reagim ndaj pamfletit politik të Forces

LDSH: Reagim ndaj pamfletit politik të Forces


MALËSIA BËHET KOMUNË, KUR TË BËHET Parlamenti i Malit të Zi aprovoi ligjet në bazë të të cilave Tuzit i caktohet data nga e cila do të duhej të bëhet… Lexo më shumë »


Shënohet 15 Vjetori i Muzeut Etnografik të Malësisë

Shënohet 15 Vjetori i Muzeut Etnografik të Malësisë


Tuz, Malësi (01.05.2017) Të hënën, me 1 maj 2017, në Lekaj të Malësisë, u kremtua pesëmbëdhjetë vjetori i themelimit të Muzeut Etnografik të Malësisë, themelues dhe pronarë i të cilit… Lexo më shumë »