List/Grid

Arkivi Ditorë: 20:27

7 vite që kur ndërroi jetë Tomë Bojaj – Pronari i TV Boin

7 vite që kur ndërroi jetë Tomë Bojaj – Pronari i TV Boin


Sot u plotësuan 7 vite që kur Tomë Bojaj, themeluesi dhe pronari i TV Boin, nuk jeton më. Para plot 7 viteve ndërroi jetë ky aktivist i denjë dhe veprimtar… Lexo më shumë »