List/Grid

Arkivi Ditorë: 23:11

Gjonaj: Fryma antishqiptare në tempullin e demokracisë në Shkup

Gjonaj: Fryma antishqiptare në tempullin e demokracisë në Shkup


Nga Gjekë  Gjonaj Ajo çfarë ndodhi në Parlamentin e Maqedonisë të enjten e kaluar ishte vërtetë dramatike, shumë rrëngjethëse, frikëse, shqetësuese, e trishtë,   e papranueshme dhe aspak e denjë për… Lexo më shumë »


Çelaj: Edhe sa duhet të presim?!

Çelaj: Edhe sa duhet të presim?!


Kanë kaluar thuajse dy muaj që kur Kuvendi Komunal i Gucisë ka miratuar buxhetin për vitin 2017. Jemi në prag të fillimit të periudhes turistike për këtë vit, sektorit kryesorë… Lexo më shumë »


Demarkacion apo zgjerim territorial i radhës për Malin e Zi?

Demarkacion apo zgjerim territorial i radhës për Malin e Zi?


Edhe vetë historianët malazez e pranojnë faktin se pa ndihmën e Fuqive të Mëdha të kohës, në fund të shekullit 19-të, Mali i Zi sot do të ishte gjithënjë një… Lexo më shumë »