List/Grid

Arkivi Ditorë: 18:37

LDSH: Flamuri i “shtetit mik” gjithnjë pengon në Mal të Zi

LDSH: Flamuri i “shtetit mik” gjithnjë pengon në Mal të Zi


Nuk kaloi as edhe një vit nga kritika publike që i patëm berë kreut të shtetit Shqiptar, për dekorimin e kryeministrit malazez, me Urdhërin e flamurit, dhe Mali i Zi… Lexo më shumë »


Gjonaj: Vdis që të të nderoj

Gjonaj: Vdis që të të nderoj


Nga Gjekë Gjonaj Në ceremoninë mortore të piktorit të mirënjohurë shpitar, maestro Rudi Gogës në Ulqin, m’u kujtuan fjalët e një shkrimtari anglez që ka thënë:” Më mirë u thoni… Lexo më shumë »


URA: Vendim skandaloz i federatës malazeze të futbollit

URA: Vendim skandaloz i federatës malazeze të futbollit


Vendimi i nisjes së procedurës disiplinore kundër klubit Otrant Olimpik nga Ulqini, për shkak të shpalosjes së flamurit shqiptar në shkallët e stadiumit, është dënuar nga Këshilli komunal i Lëvizjes… Lexo më shumë »