List/Grid

Arkivi Ditorë: 04:08

OJQ-të e Ulqinit kërkojnë amnestimin e dr. Dragës

OJQ-të e Ulqinit kërkojnë amnestimin e dr. Dragës


Në tubimin joformal të një grupi përfaqësuesish të organizatave joqeveritare dhe intelektualësh nga Ulqini u soll vendimi që të iniciohet nënshkrimi i on-line peticionit me të cilin do të kërkohet… Lexo më shumë »