List/Grid

Arkivi Ditorë: 23:29

Kuvendi i KU aprovon vëndimet për të ardhurat e funksionarëve edhe me përkrahjen e ASH-së

Kuvendi i KU aprovon vëndimet për të ardhurat e funksionarëve edhe me përkrahjen e ASH-së


Më 04.05.2017, u mbajt seanca e 17-të, e jashtzakonshme e KU të Tuzit. Në rend të ditës ishte çeshtja e pagave për funksionarët dhe të punësuarit në KU, si obligim… Lexo më shumë »


“Art Club” sjell “Katalog-un e botimeve 1991-2015”

“Art Club” sjell “Katalog-un e botimeve 1991-2015”


Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” ka publikuar së fundmi “Katalog-un e botimeve” të saj, në të cilin prezantohet veprimtaria botuese e kësaj shoqate gjatë periudhës 1991-2015. Në të… Lexo më shumë »