List/Grid

Arkivi Ditorë: 18:47

Kuvendi i Kosovës, rrëzoi Qeverinë Mustafa

Kuvendi i Kosovës, rrëzoi Qeverinë Mustafa


    Deputetët e Kuvendit të Kosovës, i kanë dhënë mbështetje mocionit të opozitës për rrëzimin e Qeverisë Mustafa. Me 78 vota për, 34 kundër dhe 3 abstenime, Kuvendi votoi… Lexo më shumë »


Dr Nail Draga në Spuzhë

Dr Nail Draga në Spuzhë


Zëvendës Drejtori i Qendrës për Kulturë në Ulqin Dr. Nail Draga, këtë javë ka fillua vijimin e dënimit të tij në burgun e Spuzhës, shkruan portali Ul-Info.  Dragën, në fillim… Lexo më shumë »