KKSH: Aktivitete për 28 Nëntorin në Plavë, Malësi dhe Ulqin

KËSHILLI KOMBËTAR I SHQIPTARËVE NË MAL TË ZI ME RASTIN E DITËS SË FLAMURIT KOMBËTAR – 28 NËNTORIT REALIZON KËTO AKTIVITETE:

PLAVË

 • 24. 11. 2017

 • SHFAQJE ARTISTIKE NË QENDËR PËR KULTURË – PLAVË, ORA 12:00

 • NË BASHKËPUNIM ME SH.A. „MAJA E KARANFILIT“

TUZ – MALËSI

 • 28.11.2017

 • MANIFESTIM KULTUROR NË QIK – MALËSI ORA 19:00

 • NË BASHKËPUNIM ME SH.A. „KOHA“ DINOSHË

ULQIN

 • 28.11.2017

 • MARATONA SHKODËR – ULQIN

 • NISJA PARA BASHKISË SHKODËR ORA 9:00

 • CAKU PARA KOMUNËS SË ULQINIT

 • PROGRAM ARTISTIK

ME SHOQËRITË KULTURO – ARTISTIKE DHE TË FTUAR SPECIAL AKTORIN GJERGJ DOÇI

 • QENDRA PËR KULTURË ULQIN ORA 19:00

AKTIVITETET FINANCOHEN NGA:

FONDI PËR MBROJTJEN DHE REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË PAKICAVE