Agron Lulgjuraj në përkrahje të LDSH-së

Në adresën e redaksisë tonë pranuam deklaratë në lidhje me zgjedhjet lokale në Malësi, nga Agron Lulgjuraj, përndryshe nën-kryetar i Shoqatës Malësia e Madhe me seli në Nju Jork.

Vllazën e motra shqiptarë, une si i ri nga diaspora shqiptare, me vëmendje po e përcijelli fushatën parazgjedhore në Malësi, në prag të zgjedhjeve lokale të 26 Nëntorit.
Fillimisht dua të them se partia e vetme që ashtë dëshmua për të mirën e Malësisë është Lidhja Demokratike Shqiptare që e mban numri 2.
Kjo parti mundohet tash më se 25 vite të ruaj inditetin, traditat, gjuhën e flamurin, në ato troje autoktone shqiptare.

Është shumë me randësi dhe unë jam i bindur se kjo parti luftoi dhe po lufton për të mirën e popullit të vet, dhe pa hile u angazhua për ta fituar komunën e plotë. Në Tuz të Malësisë na nevojiten intelektualë, por mbi të gjitha njerëz që mendojnë e veprojnë shqip, që sigurojnë se edhe në të ardhmen do të flitet shqip dhe që angazhohen per një jetë më të mirë të gjeneratave të ardhshme.

Edhe kjo fushatë e deshmoi se vetëm LDSH është ajo që vepron në këtë drejtim. LDSH është e vetmja që tregoi guxim dhe që na bën të ndihemi krenarë. Kjo parti është e vetmja që kurr nuk doli prej shtratit të vet kombëtar dhe kurr nuk iu bashkangjitë partive serbo malazeze. Gjithmonë ndejti krenar për çështjen kombëtare, për të mirën e Malësisë, e jo si disa tjera që ruajten vetëm stolin e vet. 

Unë jam mirënjohës dhe i bindur që banorët e Malësisë nuk do të pëndohen kur ta votojnë këte parti. Votoni Shqip, votoni partitë shqiptare, votoni atë që i duan të mirën e juve e familjarve tuaj. I deshiroj fitore partisë që vepron shqip gjithmonë. Uroj që LDSH të dalë lidere nder partitë që garojnë në keto zgjedhje, sepse vetëm ajo është garant se sdo të bahen tregti në dam të Malësisë.

Nga Amerika e largët baj apel që ta votoni partinë e guximit, dijes e veprimit, që ka emnin Lidhja demokratike shqiptare dhe ka numrin 2.

Me rrespekt,
Agron Lulgjuraj
New York, 22 Nëntor 2017

Tags: ,
 • Kosove Rexha Bala

  Mo Zot me keq, shume kane dale e shume jane pa dale; Krye(k)tari i shoqates Malesia e Madhe ne New York, Ejllo Berishaj me ortakun e tij, Gjeke Gjonlekaj kerkojne vote ne favor te, Malit Zi, kurse nenkryetari i te njejtes shoqate, Agron Lulgjuraj, agjiton per Shqiptari. Shoqates, Malesia e Madhe ne New York i ka hy tija malazez

  • Mbreti Agron

   E more Rexho sa mire po i sheh do pune.
   Kryeka.. i shoqates na pat thane edhe e gzoshi funeralin ate dite qe ashte ba inaugurimi i tij.
   Ruona zot prej do shkolltarve thote Dodegjeka.
   Thirrja e Agronit ka ma shume vlefte se e 500 kryetarve te shoqates se tij.

 • Sinqerisht

  Kjo është demokracia, çdonjëri ka të drejtë të ketë simpatitë dhe përcaktimet e veta! Rëndësi ka të votohet dhe të përkrahen subjektet shqiptare e kurrsesi ata Joshqiptare! Edhe pse dua të them se të gjithë pothuajse njësaoj janë, por prap më mirë dreqin tënd se atë të huaj!!!
  Unë tash sa kohë nuk kam votuar nga zhgënjimi ndaj veprimit apo mosveprimit që kanë bërë subjektet shqiptare për të mirën e pergjithshme , por kësaj here, edhe pse shumë pak i bindur se subjekti që do votoj është më i mirë se tjerët,].
  Fal kauzës masore me votën time do përkrah LDSH, a e kam drejt apo gabim , këtë do ta dëshmojë koha , por sidoqoftë rëndësi ka të votojmë shqip!!!!!

  • bilbili

   ashtu de, rrethoje numrin DY chi ti djegin votat per te DYTEN her se te paren her a ken pak

 • RodRopit

  Kush a ky djali lulgjuraj. a ka tie kush per ta? menja e madhe spo i mungoka. sigurisht ka ba shum per kom e atdhe.

 • Zani

  hajde shoku Agron me shoqni me votua… se kollaj asht me chua zanin prej atje.. edhe kta politikant tan tash e par u thon ju atje a me votua per republikan a per demokrat