Bukuritë natyrore të Malësisë (video)

Malësia me territor mund të mos jetë e madhe, por ka një bukuri të madhe e të veçantë natyrore, me male, fusha, lumenj, liqene dhe me trashëgimi kulturore të gjurmëve të qytetërimit mijëvjeçar ilir.

Shikoni këtë video-inçizim përmes të cilit në disa sekonda mund të shihni pamje magjepse të xhiruara nga Anton Pllumaj, aktivist i OJQ Labeatët. /MALESIA.ORG/