List/Grid

Tag Arkivi: Komuna e Kryeqytetit

Shkurtohet mandati i Kuvendit të KU të Tuzit, Malësia drejt zgjedhjeve të parakohshme lokale

Shkurtohet mandati i Kuvendit të KU të Tuzit, Malësia drejt zgjedhjeve të parakohshme lokale


Sot në seancën e KU të Tuzit u bë shkurtimi i mandatit të këshilltarëve në Kuvendin e Komunës urbane të Tuzit. Kjo iniciative erdhi me nenshkrimin e partive në pozit… Lexo më shumë »


Statusi i Komunës së Tuzit: Diskutim publik deri më 15 korrik

Statusi i Komunës së Tuzit: Diskutim publik deri më 15 korrik


Është hartuar statuti i Komunës së Tuzit në kuadër të kryeqytetit dhe ky akt është në diskutim publik deri më 15 korrik, njofton RTCG. Sjellja e këtij aktit juridik ka… Lexo më shumë »


Diskutimi  mbi komunën e Tuzit  më 27 prill në Parlamentin e Malit të Zi

Diskutimi mbi komunën e Tuzit më 27 prill në Parlamentin e Malit të Zi


Siç njofton e  Përdishmja “Dan”, Parlamenti i Malit të Zi,  më 27 prill, do të diskutojë, për ndryshimet e propozuara të Ligjit për organizimin territorial, të cilët përcaktojnë që Tuzi… Lexo më shumë »


PDS-së, Tuzi vetëm për zgjedhje i nevoitet

PDS-së, Tuzi vetëm për zgjedhje i nevoitet


Siç shkruan sot gazeta ” Vijesti”, disa nga liderët opozitarë të komunave urbane kanë reaguar në deklaratën e kryebashkiakut të Podgoricës rreth statusit të komunave urbane, i cili dje kishte… Lexo më shumë »


Pozita mburret me investime, opozita demanton veprimtarinë e tyre

Pozita mburret me investime, opozita demanton veprimtarinë e tyre


Tuz- Këshilltarët e KU të Tuzit kanë mbajtur seancën e gjashtëmbëdhjetë të rregullt në të cilën kanë aprovuar propozimin e programit të punës së kryetarit të KU për vitin 2016,… Lexo më shumë »


Formohet Komisioni për hartimin e statutit të komunës së Tuzit, si komunë e kryeqytetit

Formohet Komisioni për hartimin e statutit të komunës së Tuzit, si komunë e kryeqytetit


Siç shkruan e përditshmja “DAN” dhe njofton TV BOIN, dje ishte afati i fundit për klubet e këshilltarëve në Kuvendin e KU të Tuzit, për të emëruar anëtarët në Komisionin… Lexo më shumë »


Tuzi komunë e pavarur vetëm pas zgjedhjeve lokale të vitit 2018?

Tuzi komunë e pavarur vetëm pas zgjedhjeve lokale të vitit 2018?


Sipas gazetës së përditshme “Dan”, Komuna Urbane e Tuzit në shtator të vitit të ardhshëm do të bëhet komunë e plotë, ndërsa hapi i parë që çon drejt kësaj janë… Lexo më shumë »


Axhoviq i pa përcktuar për afatet në të cilat do të binin ndryshime për statusin e Komunës Malësisë

Axhoviq i pa përcktuar për afatet në të cilat do të binin ndryshime për statusin e Komunës Malësisë


Komuna Urbane e Tuzit do të shqyrtojë të gjitha dispozitat e projekt-vendimit për ndryshimin e Statutit të Kryeqytetit, e cila është në shqyrtim publik deri më 9 shkurt dhe pas… Lexo më shumë »


Statusi i Komunës së Tuzit mbetet i pazgjidhur

Statusi i Komunës së Tuzit mbetet i pazgjidhur


Statusi i Komunës së Tuzit, me shumicë shqiptare, mbetet i pazgjidhur si pasojë e miratimit të Ligjit mbi Organizimin Territorial në Parlamentin e Malit të Zi, ku Malësia parashikohet të… Lexo më shumë »


Nimanbegu akuzon politikanët shqiptare të Malësisë

Nimanbegu akuzon politikanët shqiptare të Malësisë


Për ligjin e ri i cili do të formojë Komunën e Kryeqytetit për Tuzin, deputeti i Forcës së Re Demokratike Genci Nimanbegu ka akuzuar partitë politike shqiptare të cilat veprojnë… Lexo më shumë »