List/Grid

Tag Arkivi: Komuna urbane Tuz

Zgjedhjet e jashtëzakonshme në Malësi në nëntor ?

Zgjedhjet e jashtëzakonshme në Malësi në nëntor ?


Siç mësojmë jozyrtarisht, është arritur marrëveshje në mes partive shqiptare dhe DPS-së për shkurtimin e mandatit të Kuvendit të Komunës urbane të Tuzit, ndërsa zgjedhjet e jashtëzakonshme, sipas kësaj marrëveshje… Lexo më shumë »


S’ka ujë për pjesën malore të Malësisë

S’ka ujë për pjesën malore të Malësisë


   Siç shkruan e përditshmja „Dan“, miratimi i Planit zhvillimot të Komunës së Tuzit, për gjysmën e dytë të vitit, duhet të pres miratimin e Statutit të Komunës së Kryeqytetit,… Lexo më shumë »


Statusi i Komunës së Tuzit: Diskutim publik deri më 15 korrik

Statusi i Komunës së Tuzit: Diskutim publik deri më 15 korrik


Është hartuar statuti i Komunës së Tuzit në kuadër të kryeqytetit dhe ky akt është në diskutim publik deri më 15 korrik, njofton RTCG. Sjellja e këtij aktit juridik ka… Lexo më shumë »


Kuvendi i KU aprovon vëndimet për të ardhurat e funksionarëve edhe me përkrahjen e ASH-së

Kuvendi i KU aprovon vëndimet për të ardhurat e funksionarëve edhe me përkrahjen e ASH-së


Më 04.05.2017, u mbajt seanca e 17-të, e jashtzakonshme e KU të Tuzit. Në rend të ditës ishte çeshtja e pagave për funksionarët dhe të punësuarit në KU, si obligim… Lexo më shumë »


Diskutimi  mbi komunën e Tuzit  më 27 prill në Parlamentin e Malit të Zi

Diskutimi mbi komunën e Tuzit më 27 prill në Parlamentin e Malit të Zi


Siç njofton e  Përdishmja “Dan”, Parlamenti i Malit të Zi,  më 27 prill, do të diskutojë, për ndryshimet e propozuara të Ligjit për organizimin territorial, të cilët përcaktojnë që Tuzi… Lexo më shumë »


PDS-së, Tuzi vetëm për zgjedhje i nevoitet

PDS-së, Tuzi vetëm për zgjedhje i nevoitet


Siç shkruan sot gazeta ” Vijesti”, disa nga liderët opozitarë të komunave urbane kanë reaguar në deklaratën e kryebashkiakut të Podgoricës rreth statusit të komunave urbane, i cili dje kishte… Lexo më shumë »


Zgjedhjet në Tuz do të organizohen më së largu deri me 1 dhjetor të vitit 2018

Zgjedhjet në Tuz do të organizohen më së largu deri me 1 dhjetor të vitit 2018


Zgjedhjet në Tuz do të organizohen më së largu deri me 1 dhjetor të vitit 2018 rezulton nga ligji për ndryshimet dhe plotësimet e ligjit për organizimin territorial të Malit… Lexo më shumë »


Kajoshaj pranon se ekzistojnë dyshime në realizimin e Komunës

Kajoshaj pranon se ekzistojnë dyshime në realizimin e Komunës


Kryetari i Kuvendit të Komunës urbane të Tuzit, njëkohësisht funksionarë i lartë i Unionit Demokratik të Shqiptarëve Fadil Kajoshaj ka thënë se pritet për t‘u parë se a do të… Lexo më shumë »


Pozita mburret me investime, opozita demanton veprimtarinë e tyre

Pozita mburret me investime, opozita demanton veprimtarinë e tyre


Tuz- Këshilltarët e KU të Tuzit kanë mbajtur seancën e gjashtëmbëdhjetë të rregullt në të cilën kanë aprovuar propozimin e programit të punës së kryetarit të KU për vitin 2016,… Lexo më shumë »


Kajoshaj: Zbatimi i marrëveshjes së firmosur, mbetet për t’u parë

Kajoshaj: Zbatimi i marrëveshjes së firmosur, mbetet për t’u parë


Tuz – Kuvendi i Malit të Zi, në seancën pranverore do të duhej të diskutojë mbi ligjet për ndryshimin e statusit të Komunës Urbane të Tuzit, eventualisht që Tuzi të… Lexo më shumë »