Koalicioni “Shqiptarët të Vëndosur” fitoi edhe një vend në Qeveri të MZ

Koalicioni “Shqiptarët të Vëndosur” (FORCA-UDSH-ASH), fituan edhe një vend në Qeverinë e Malit të Zi.

Rolin e ushtruesit të detyrës të sekretarit në Ministrin për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave do ta mbulojë Valon Dasharami, jurist i diplomuar, nga rradhët e UDSH-së.

Koalicioni “Shqiptarët të Vëndosur” (FORCA-UDSH-ASH), deri me tani fitoj 7 funksione, në Qeverinë e Malit të Zi.

Mehmed Zenka, Ministër për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave.

Genci Nimanbegu – Nënkryetar i Parlamentit të Malit të Zi.

Nik Gjeloshaj –Sekretar shtetëror pranë Ministrisë së Administrimit publik.

Gjergj Camaj – Zëvendës Drejtor Gjeneral  i Postës së Malit të Zi.

Nikollë Berishaj dhe Adrian Mavriq, këshilltar të Nënkrytarit të Parlamentit të Malit të Zi, Genci Nimabegu.

Valon Dashamiri –  Ushtrues i detyrës të sekretarit në Ministrin për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave.

Marash Dukaj – Drejtor Gjeneral për Arsimin e Pakicave në Ministrinë e Arsimit.

/Malesia.Org/