List/Grid

Arkivi Ditorë: 03:53

106-vjet nga ngritja e Flamurit Shqiptar në Bratilë – Kryengritja e Malësisë së Madhe 1911

106-vjet nga ngritja e Flamurit Shqiptar në Bratilë – Kryengritja e Malësisë së Madhe 1911


106 vite më parë, më 6 prill 1911, gjatë Kryengritjes së Malësisë së Madhe, luftëtarët e Hotit pushtuan majën e Bratilës dhe me urdhër të Dedë Gjon Lulit, Nikë Gjelosh… Lexo më shumë »


Shqipëria bëhet me kampion dhe nënkampion të Evropës në peshëngritje

Shqipëria bëhet me kampion dhe nënkampion të Evropës në peshëngritje


Peshëngritja i sjell Shqipërisë një tjetër triumf. Pas medaljes së bronztë të Briken Caljes të martën, sot Daniel Godelli është shpallur kampion i Evropës, ndërsa Erkand Qerimaj nënkampion në turneun… Lexo më shumë »