List/Grid

Arkivi Ditorë: 18:09

Njoftim : Ndarja e bursave nga Shoqata „Malesia e Madhe“ në NY dhe Shoqata Adhetare  „Malesia e Madhe“- Detroit

Njoftim : Ndarja e bursave nga Shoqata „Malesia e Madhe“ në NY dhe Shoqata Adhetare „Malesia e Madhe“- Detroit


  Shoqata „Malesia e Madhe“ në NY dhe Shoqata Adhetare  „Malesia e Madhe“-Detroit, do të bëj ndarjen e bursave studentore , të shtunën  më 15 prill 2017, duke filluar në… Lexo më shumë »


Me gjëndjen aktuale në shkollën e Kshevës, njoftohet edhe BE-ja

Me gjëndjen aktuale në shkollën e Kshevës, njoftohet edhe BE-ja


Shkruan: Anton Nikaj  Ndoshta ësht e tepërt që një problem i tidhë të adresohet në institucjonet evropiane. Mirpo, Keshtu ndodh kur organet kompetent nuk i vlersojn drejt nevojat e qytetarëve…. Lexo më shumë »


Zgjedhjet në Tuz do të organizohen më së largu deri me 1 dhjetor të vitit 2018

Zgjedhjet në Tuz do të organizohen më së largu deri me 1 dhjetor të vitit 2018


Zgjedhjet në Tuz do të organizohen më së largu deri me 1 dhjetor të vitit 2018 rezulton nga ligji për ndryshimet dhe plotësimet e ligjit për organizimin territorial të Malit… Lexo më shumë »