List/Grid

Arkivi Ditorë: 10:25

Dritan Abazoviq, kandidat i vetëm për lider të partisë URA

Dritan Abazoviq, kandidat i vetëm për lider të partisë URA


Nënkryetari  dhe deputeti i Lëvizjes Qytetare Ura, z.Dritan Abazoviq, është kandidati i vetëm për lider të kësaj Lëvizje politike. Siç shkruan „Vijesti“, Abazoviq, është propozuar nga të gjithë këshillat komunale… Lexo më shumë »


Presidenti i Shqiperisë, Bujar Nishani, prezent në Kremtimin e Komunës së Ulqinit

Presidenti i Shqiperisë, Bujar Nishani, prezent në Kremtimin e Komunës së Ulqinit


 Më 1 prill 2017, në kremtimin e Ditës së Komunës së Ulqinit, në Qendren për kulturë u mbajt seancë solemne e Kuvendit Komunal, ku përveç zyrtarëve lokal dhe shtetëror mori… Lexo më shumë »