List/Grid

Arkivi Ditorë: 22:35

PDS-së, Tuzi vetëm për zgjedhje i nevoitet

PDS-së, Tuzi vetëm për zgjedhje i nevoitet


Siç shkruan sot gazeta ” Vijesti”, disa nga liderët opozitarë të komunave urbane kanë reaguar në deklaratën e kryebashkiakut të Podgoricës rreth statusit të komunave urbane, i cili dje kishte… Lexo më shumë »


Qani Osmani: Gjuha shqipe, (jo) zyrtare në Mal të Zi

Qani Osmani: Gjuha shqipe, (jo) zyrtare në Mal të Zi


Nga Qani Osmani Letërnjohtimi material dhe shpirtëror i një kombi është gjuha të cilën ai e flet në jetën e përditshme, ndërsa letërnjohtim formal dhe fizik i tijë është flamuri… Lexo më shumë »


Gjeloshaj i bindur se do të fitohet Komuna dhe do të respektohet Marrëveshja me DPS-në

Gjeloshaj i bindur se do të fitohet Komuna dhe do të respektohet Marrëveshja me DPS-në


Nënkryetari i Alternativës Shqiptare, Nik Gjeloshaj, në një intervistë për portalin tonë flet për Marrëveshjen e koalicionit “Shqiptarët e Vendosur” me DPS-në, rreth marrjes së statusit të Komunës së Tuzit… Lexo më shumë »