List/Grid

Arkivi Ditorë: 19:04

Në Malësi zbulohet kisha pesë shekuj e vjetër

Në Malësi zbulohet kisha pesë shekuj e vjetër


 Në kuadër të programit për mbrojtjen dhe ruajtjen e pasurive kulturore për vitin 2017, një ekip arkeologësh posa përfunduan gërmimet e gërmadhave të kishës së vjetër katolike në Qafë Kishë,… Lexo më shumë »


Labinot Kastrati i vrarë nga forcat serbo-malazeze në Husaj të Rozhajës me 18 prill 1999

Labinot Kastrati i vrarë nga forcat serbo-malazeze në Husaj të Rozhajës me 18 prill 1999


Në Husaj të Rozhajës sot përkujtohet vrasja e refugjateve nga Kosova më 18 prill të vitit 1999. Nga Ali Daci Mali i Zi po heshtë krimin tash 18 vite Sot… Lexo më shumë »


Vasel Sinishtaj: Gjykata Kushtetuese mund të anulojë ligjin përmes të cilit Tuzi fiton statusin e komunës

Vasel Sinishtaj: Gjykata Kushtetuese mund të anulojë ligjin përmes të cilit Tuzi fiton statusin e komunës


Funksionari i Iniciativës Qytetare Vasel Sinishtaj thotë se mund të pritet nisma në Gjykatën Kushtetuese për anulimin e ligjit përmes të cilit Tuzi fiton statusin e komunës. Ish deputeti Sinishtaj… Lexo më shumë »