List/Grid

Arkivi Ditorë: 16:55

Dritan Abazoviq, u zgjodh Kryetar i ri i Lëvizjes Qytetare Ura

Dritan Abazoviq, u zgjodh Kryetar i ri i Lëvizjes Qytetare Ura


 Deputeti i Lëvizjes Qytetare Ura, Dritan Abazoviq, sot, në Kongresin e dytë zgjedhor të Ura, në Podgoricë, njëzëri u zgjodh Kryetar i Kësaj Lëvizje poltike, duke u bërë kështu shqiptari… Lexo më shumë »


Fatmir Gjeka u rizgjodh Kryetar i Partisë Demokratike

Fatmir Gjeka u rizgjodh Kryetar i Partisë Demokratike


Më 8 prill 2017, në Ulqin, në Kongresin e dytë të Partisë Demokratike, rreth 150 delegatë të këtij subjektit politik rizgjodhen Fatmir Gjekën për Kryetar të partisë, ndërsa zëvendës i… Lexo më shumë »


Gazeta e vetme në gjuhën shqipë në Mal të Zi, “Koha Javore” festoi 15 vjetorin e vet

Gazeta e vetme në gjuhën shqipë në Mal të Zi, “Koha Javore” festoi 15 vjetorin e vet


 Më 8 prill 2017, Gazeta e parë dhe e vetme në gjuhën shqipe, në Mal të Zi, “Koha Javore”, shënoi 15 vjetorin e themelimit të vet në solemnitetin e rastit… Lexo më shumë »