List/Grid

Arkivi Ditorë: 19:15

Ndahen pesëdhjeteshtatë bursa studentore për studentët nga Malësia nga shoqatat e Diasporës

Ndahen pesëdhjeteshtatë bursa studentore për studentët nga Malësia nga shoqatat e Diasporës


Shoqatat nga diaspora vazhdojnë me përkrahjen e studentëve tonë në Malësi Tuz, Malësi (15/04/2017) – Shoqata “Malësia e Madhe” nga New York-u dhe Shoqata Atdhetare “Malësia e Madhe”nga Detroiti, ndanë… Lexo më shumë »


366 malazezë fitojnë statusin e pakicës kombetare në Shqipëri, zyrtarisht 8 pakica kombëtare

366 malazezë fitojnë statusin e pakicës kombetare në Shqipëri, zyrtarisht 8 pakica kombëtare


Qeveria shqiptare ka propozuar në mbledhjen e fundit projekligjin “Për Mbrojtjen e Pakicave Kombëtare”, duke i bërë një shtesë minoriteteve që Shqipëria njeh zyrtarisht si pakica kombëtare. Kështu sipas ligjit,… Lexo më shumë »