List/Grid

Arkivi Ditorë: 05:03

Urime festën e Pashkëve

Urime festën e Pashkëve


Urimet më të përzemërta me rastin e Festës së Pashkëve të gjithë shqiptarëve të besimit Katolik. Këto Pashkë le të ringjallin zemërgjerësinë, tolerancën, respektin dhe dashurin në mes njëri-tjetrit. Për… Lexo më shumë »