Urime festën e Pashkëve

Urimet më të përzemërta me rastin e Festës së Pashkëve të gjithë shqiptarëve të besimit Katolik.
Këto Pashkë le të ringjallin zemërgjerësinë, tolerancën, respektin dhe dashurin në mes njëri-tjetrit.

Për shumë mot Pashkët!

“Vërtetë ne kemi Bajram e Pashkë, por Shqiptarinë e kemi bashkë” At Gjergj Fishta

Tags: 
  • Sytki Ndrecaj

    Urimet me te mira per gjithe besimtaret e krishtere ne kete dite te shenjte te Pashkeve. Paqja e lumturia, gezimi e harmonia mbizoterofte ne cdo familje te krishtere malesore e per mbare bashkemalesoret e bashkeshqiptaret kudo qe jane. Zoti e bekofte Malesine e Madhe e mbare Kombin Shqiptare. Me respekt Sytki Ndrecaj Koplik, Malesi e Madhe.