List/Grid

Arkivi Ditorë: 19:39

Njoftim: Muzeu Etnografik i Malësisë, shënon 15 vjetorin e themelimit

Njoftim: Muzeu Etnografik i Malësisë, shënon 15 vjetorin e themelimit


Më 1 Maj 2017, duke filluar nga ora 18, Muzeu Etnografik i Malësisë, do të shënoj 15 vjetorin e themelimit. Aktiviteti do të zhvillohet Pranë Muzeut Etnografik, të Malësisë, në… Lexo më shumë »


Vazhdon pabarazia ndaj shqiptarëve në punësim të Administratës shtetërore në Mal të Zi

Vazhdon pabarazia ndaj shqiptarëve në punësim të Administratës shtetërore në Mal të Zi


Nga Xheladin Zeneli Qeveria e Malit të Zi në mbledhjen e saj muajin e kaluar (me 23 Mars 2017) ka aprovuar Raportin për Zhvillimin dhe Mbrotjen e të Drejtave të… Lexo më shumë »


Njoftim: Të enjtën Hapja e ekspozitës së piktorit akademik Leo Gjokaj

Njoftim: Të enjtën Hapja e ekspozitës së piktorit akademik Leo Gjokaj


 Të enjtën më 27 prill 2017, duke filluar  në ora 20, në QKI “Malësia”-Tuz, do të bëhet hapja e ekspozitës së piktorit akademik Leo Gjokaj. Piktura e autorit përbëhet nga… Lexo më shumë »