Njoftim : Ndarja e bursave nga Shoqata „Malesia e Madhe“ në NY dhe Shoqata Adhetare „Malesia e Madhe“- Detroit

 

Shoqata „Malesia e Madhe“ në NY dhe Shoqata Adhetare  „Malesia e Madhe“-Detroit, do të bëj ndarjen e bursave studentore , të shtunën  më 15 prill 2017, duke filluar në ora 11, në sallën e  Kuvendit të KU të Tuzit.

Lista e studentëve që u shpërblyen me bursë nga Shoqata “Malësia e Madhe” nga New York-u për vitin shkollor 2016/17

Numri Emri dhe mbiemri

1. Kristina Gjon Sinishtaj

2. Pashko Rrok Dreshaj

3. Anton Luigj Gjokaj

4. Kristina Luigj Junçaj

5. Suzana Lekë Gjonoviq

6. Bora Pjeter Lucoviq

7. Nina Pjeter Lucaj

8. Valeri Kolë Lulgjuraj

9. Antoneta Vasel Gjokiq

10. Vilson Mirash Junçaj

11. Arben Lucgjonaj

12. Anton Nosh Nucullaj

13. Linda Gjelosh Camaj

14. Edina Bajram Palaj

15. Andon Nush Dreshaj

16. Haris Smail Beqoviq

17. Najlla Xhemal Nikoviq

18. Indira Samir Lulanoviq

19. Emisa Halit Paleviq

20. Sandra Tomë Lekoçaj

21. Kristian Viktor Gjonaj

22. Kristjan Tome Dedvukaj

23. Amina Bajram Nikoviq

24. Maja Mark Camaj

25. Irena Zef Gjokaj

26. Filip Gjergj Sinishtaj

27. Berta Gjon Dedvukaj

28. Suzana Prelë Ivezaj

29. Teuta Nosh Perkaj

30. Saliha Smail Lulanaj

31. Maja Gjeto Junçaj

32. Muhamed Lulanaj

Lista e studentëve që u shpërblyen me bursë nga Shoqata atdhetare “Malësia e Madhe” nga Michigan-i për vitin shkollor 2016/17

Numer Emri dhe mbiemri

1. Merita Gjeto Sinishtaj

2. Lirim Arif Gjokaj

3. Azemina Rrustem Gjokaj

4. Lindita Smail Çunmulaj

5. Rrok Anton Ivezaj

6. Ilir Prel Gjokaj

7. Flora Palok Berishaj

8. Teuta Gjon Lulgjuraj

9. Tereza Rrok Dreshaj

10. Laura Nik Gjokaj

11. Nikolina Rrok Sinishtaj

12. Valbona Nua Berishaj

13. Monika Llesh Dushaj

14. Vilson Luc Gojçaj

15. Silvana Gjeto Camaj

16. Leonora Gjergj Vulaj

17. Kristina Ded Junçaj

18. Valentina Nua Gjelaj

19. Muamera Rasim Lulanaj

20. Rajmonda Prel Junçaj

21. Granit Muhaj

22. Aleksandra Gjergj Dushaj

23. Liridon Rrok Dushaj

24. Lek Zog Dushaj

25. Daniell Rroku Camaj

 • Realiteti

  Ju lumte shoqatave nga diaspora, jau shtofte zoti beriqetin, ju pacim per jet e mot. Shpresoj se keta studenta do te diplomojn dhe do ti sherbejn jo vetem familjes por edhe shoqeris dhe kombit, sidomos shqiptareve ne Mal te Zi, qe kan shum nevoje per njerz te profileve te ndryshme qe do te dalin nga keto gjenerata. Ju urojm Suksese ne studime..

 • Prel sinishtaj

  Si ata perpara, asnji prej tyne as i del zot atdheut, as gjuhes as flamurit!
  Sa demistrata organizuen, sa protesta ban, çka ban ata per Malesi ..
  Shumica e tyne vijne ne Amerike, pa i sjedh Malesise ndonji te mire.
  Une se kuptoj se derikur duen diaspora me qit dollare pa lidhje!
  Une jam qe te ndihmohudentet nese ata kontribojne per Malesine,
  Por me marr te hollat pa adnji dobi popullit dhe Malesise, une tash e tutje
  Nuk e perkrahi kete program!
  Po per cilat parti votojne kets studente apo familjet e tyne!
  Keto dhe disa pika tjera duhet te sqarihen perpara se te vazhdohet veç shoenzo pare…e mire u pafshim!