List/Grid

Arkivi Ditorë: 10:54

Urime festën e Kurban Bajramit

Urime festën e Kurban Bajramit


Shqiptarëve të besimit Islam urojmë që në familje tuaja tu përcjelli gjithmonë gëzimi i festës së Kurban Bajramit.  Urime! MALESIA.ORG


Hasani: Studentët nga Mali i Zi do të duhej të lirohen nga pagesat 

Hasani: Studentët nga Mali i Zi do të duhej të lirohen nga pagesat 


Shkruan: Mr.Sc Refik HASANI Universitetet shtetërore  të Shqipërisë dhe Kosovës për  studentët nga Mali i Zi të lirojn  nga pagesat për Bachelor, Master, Doktoratura e   specializime.Studentën nga këto hapsira  do të… Lexo më shumë »