List/Grid

Arkivi Ditorë: 21:56

Shënohet 1 vjetori i vdekjes së Akademik Gjelosh Gjokaj

Shënohet 1 vjetori i vdekjes së Akademik Gjelosh Gjokaj


Me organizim të familjes dhe me prezencë të shumë dashamirëve të piktorit Gjelosh Gjokaj dhe të veprës së tij, ndër të cilët Ambasadoret e Republikës së Shqipërisë dhe Kosovës, Ernal… Lexo më shumë »