List/Grid

Arkivi Ditorë: 15:40

Ish kryetari i FDI-së Anton Lulgjuraj paralajmëron pjesëmarrjen në Zgjedhjet lokale në Malësi

Ish kryetari i FDI-së Anton Lulgjuraj paralajmëron pjesëmarrjen në Zgjedhjet lokale në Malësi


Ish kryetari i Forumit Demokratik për Integrim, Anton Lulgjuraj, përmes një postimi në FB ka paralajmëruar pjesëmarrjen e tij në Zgjedhjet lokale në Malësi. Zgjedhjet do të zhvillohen më 26… Lexo më shumë »


Të ndihmojmë 15-vjeçaren Gjuliana Gojçaj në luftë për jetën!

Të ndihmojmë 15-vjeçaren Gjuliana Gojçaj në luftë për jetën!


Gjuliana (Lucë) Gojçaj nga Tuzi – Malësia, është vetëm 15 vjeçe dhe vuan nga sëmundja e kancerit. Pas intervenimeve të pasuksesshme në Beograd ajo duhet të vazhdojë trajtimet në Zvicër,… Lexo më shumë »


Gurakuqi: Kulla e Prek Calit duhet te shpallet Monument Kulture

Gurakuqi: Kulla e Prek Calit duhet te shpallet Monument Kulture


Nga Prof. Dr Romeo Gurakuqi             Drejtuar Keshillit te Ministrave dhe Ministrise se Kultures! Kulla e Prek Calit duhet te shpallet Monument Kulture. Rindertimi i kulles… Lexo më shumë »


Këshilli i prindërve i IPSHF “Mahmut Lekiq” në Tuz shpallë bojkot të mësimit nga dita e hënë deri në realizimin e plotë të kerkesave të veta

Këshilli i prindërve i IPSHF “Mahmut Lekiq” në Tuz shpallë bojkot të mësimit nga dita e hënë deri në realizimin e plotë të kerkesave të veta


Prindë të dashur, siç jeni në djeni, këtyre ditëve është folur e përfolur mbi problemet e shumta të akumuluara në Shkollën fillore “Mahmut Lekiq” dhe mbi kërkesat legjitime të prindërve… Lexo më shumë »