Të ndihmojmë 15-vjeçaren Gjuliana Gojçaj në luftë për jetën!

Gjuliana (Lucë) Gojçaj nga Tuzi – Malësia, është vetëm 15 vjeçe dhe vuan nga sëmundja e kancerit. Pas intervenimeve të pasuksesshme në Beograd ajo duhet të vazhdojë trajtimet në Zvicër, që kanë kosto të papërballueshme për familjen.

Trajtimet në Zvicër fillojnë më 18 shtator 2017.

Familjarët e Gjulianës kërkojnë ndihmë dhe kanë hapur një llogari në GoFundMe përmes të cilës mund të kontriboni.

KLIKO KËTU për çdo donacion.

https://www.gofundme.com/help-dulijana-gojcaj-fight-cancer