List/Grid

Arkivi Ditorë: 18:21

Haraçi i Bashkësisë Islame në Plavë e Guci

Haraçi i Bashkësisë Islame në Plavë e Guci


Shkruan: Esad Gjonbalaj Kësaj vere ne vendlindje përpos rasteve te gëzimit e te qenurit në vendlindje pata rastin te marr pjesë edhe në disa raste mortore. Nga takimet me bashkëvendësit… Lexo më shumë »


IQ dhe ASH në prag të unifikimit në një subjekt politik

IQ dhe ASH në prag të unifikimit në një subjekt politik


Iniciativa Qytetare (IQ) dhe Alternativa Shqiptare (ASH) janë në prag të finalizimit të marrëveshjes për unifikimin e këtyre dy subjekteve në një subjekt politik. “Jemi shumë afër marrëveshjes, dhe nëse… Lexo më shumë »