IQ dhe ASH në prag të unifikimit në një subjekt politik

Iniciativa Qytetare (IQ) dhe Alternativa Shqiptare (ASH) janë në prag të finalizimit të marrëveshjes për unifikimin e këtyre dy subjekteve në një subjekt politik.

Jemi shumë afër marrëveshjes, dhe nëse del ashtu siç janë bisedimet, shumë shpejt do të dalim me njoftim publik nga të dy subjektet”, tha për portalin tonë, njëri nga udhëheqësit e Iniciativës Qytetare. /MALESIA.ORG/