List/Grid

Arkivi Ditorë: 19:19

Rama paralajmëron: Po kërcënohet shqipja dhe harmonia fetare e shqiptarëve

Rama paralajmëron: Po kërcënohet shqipja dhe harmonia fetare e shqiptarëve


Kryeministri Rama nga foltorja e Kuvendit ka dhënë një paralajmërim të fortë, lidhur me atë që e ka quajtur kërcënim i shqipes dhe harmonisë fetare dhe përkatësisë evropiane të shqiptarëve…. Lexo më shumë »