List/Grid

Arkivi Ditorë: 22:37

Shembja e kullës së Prek Calit, Tom Doshi: Do ta rindërtojmë

Shembja e kullës së Prek Calit, Tom Doshi: Do ta rindërtojmë


Prisha e një ndërtimi në vendin e njohur si kulla e patriotit  Prek Cali në Vermosh ka ngjallur debate politike, por dhe reagimin e banorëve.  Bashkia  thotë se prishi një… Lexo më shumë »


Pjeter Lajçaj: Nuk do t’ja arrijnë që të hedhin në errësirë figurën e Prek Calit

Pjeter Lajçaj: Nuk do t’ja arrijnë që të hedhin në errësirë figurën e Prek Calit


Shkruan: Pjeter Kolë Lajçaj As sllavët, as turku, as Zogu me Pashiqin, as Enveri me Mugoshën e Popoviqin dhe as këta që edhe ditën e sotme ende nuk u zgjuen… Lexo më shumë »


Shkatërrohet kulla e Prek Calit

Shkatërrohet kulla e Prek Calit


Një rast i pa precedent ndodh në Vermosh të Malësisë së Madhe. Fadormat e Bashkisë së Malësisë Madhe kanë prishur  Kullen e Heroit Kombëtar Prek Calit, mbrojtësit të kufijve të… Lexo më shumë »