List/Grid

Arkivi Ditorë: 23:15

Situata në shkollën fillore mbetet e pandryshuar edhe përkundër bojkotit!

Situata në shkollën fillore mbetet e pandryshuar edhe përkundër bojkotit!


Këshilli i prindërve i IPSHF ” Mahmut Lekiq”     KUMTESË PËR OPINJON   Situata në shkollen fillore ne Tuz mbetet e pandryshuar edhe pas nje javë bojkoti të pjesshëm dhe kjo falë… Lexo më shumë »