List/Grid

Arkivi Ditorë: 11:49

Dr. Pashko Camaj, takim me ministrin e Diasporës dhe ministrin e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor pranë Qeverisë së Kosovës

Dr. Pashko Camaj, takim me ministrin e Diasporës dhe ministrin e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor pranë Qeverisë së Kosovës


Gjatë vizitës në Prishtinë këto dy ditë, pata nderë dhe kënaqesi të veçantë të takoj në zyrat e tyre Ministrin për Diasporën dhe Ministrin e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor pranë… Lexo më shumë »