List/Grid

Arkivi Ditorë: 20:54

Cungu: PDS do të kenë përkrahjen tonë nëse respekton marrveshjen

Cungu: PDS do të kenë përkrahjen tonë nëse respekton marrveshjen






 Në të perditshmen “Vijesti” , të ditës së sotme, në tekstin e Samir Adroviq, kryetari i Komunës së Ulqinit dhe Lideri i Forcës, u shpreh se kandidati i PDS-së, për… Lexo më shumë »






Osmani: Propaganda dhe agjtimi parazgjedhor

Osmani: Propaganda dhe agjtimi parazgjedhor






Nga Qani Osmani Propaganda dhe agjitimi janë aktivitete të domosdoshme për partitë politike ne periudhën parazgjedhore. Nga këto në një përqindje të madhe varet suksesi ose mossuksesi eventual i partisë… Lexo më shumë »






Këshilli i prindërve i shkollës fillore të vendosur, vazhdojnë bojkotin! (VIDEO)

Këshilli i prindërve i shkollës fillore të vendosur, vazhdojnë bojkotin! (VIDEO)






Pas vendimit të marrë nga Këshilli i prindërve të Shkollës fillore “Mahmut Leqkiq” në Tuz për bojkotin e mësimit deri në zgjidhjen e kërkesave të tyre, situata vazhdon të jetë… Lexo më shumë »