List/Grid

Arkivi Ditorë: 19:17

Ramush Haradinaj zgjedhet Kryeministër i  Republikës së Kosovës

Ramush Haradinaj zgjedhet Kryeministër i  Republikës së Kosovës


. Deputetët e Kuvendit të Kosovës zgjodhën kryeministrin dhe kabinetin qeveritar.  Ramush Haradinaj nga AAK-ja, ai mori votëbesimin e Kuvendit të Kosovës dhe u zgjodh Kryeministër i ri i Kosovës,… Lexo më shumë »


Gramoz Ruçi zgjedhet Kryetar i Kuvendit të Shqipërisë

Gramoz Ruçi zgjedhet Kryetar i Kuvendit të Shqipërisë


Kuvendi i Shqipërisë ka zgjedhur pasditen e kësaj të shtune, në seancën e dytë të legjislaturës së re, Gramoz Ruçin për kryetar të Kuvendit të Shqipërisë. Ruçi ka qenë propozimi… Lexo më shumë »


Kalaj: Mësimi në shqip, por përparësi punësimi kanë ata që nuk e njohin këtë gjuhë

Kalaj: Mësimi në shqip, por përparësi punësimi kanë ata që nuk e njohin këtë gjuhë


Nga Teuta Kalaj, Master e gjuhës italiane Kam menduar se s’do kem nevojë të shkruaj një reagim publik, duke pasur parasysh se ekzistojnë institucionet dhe ligjet pozitive që i mbrojnë… Lexo më shumë »