List/Grid

Arkivi Ditorë: 14:50

Njoftim: Takim paraprak për projektin rrugor Kshevë-Skorraq

Njoftim: Takim paraprak për projektin rrugor Kshevë-Skorraq


Njoftohen të gjitha familjet nga Ksheva dhe Pas Shkalla për takimin paraprak për projektin rrugor Kshevë-Skorraq. Takimin do të mbahet në Sallën e Kishës Katolike të Shën Palit në Rochester… Lexo më shumë »