Njoftim: Takim paraprak për projektin rrugor Kshevë-Skorraq

Njoftohen të gjitha familjet nga Ksheva dhe Pas Shkalla për takimin paraprak për projektin rrugor Kshevë-Skorraq. Takimin do të mbahet në Sallën e Kishës Katolike të Shën Palit në Rochester Hills, më 10 Shator 2017 mbas Meshës.

Ftohen:

Ivezajt e Kshevës dhe të Pas Shkallës
Precaj
Lekaj
Pllumaj
Peiq

Gjolajt e Kshevës dhe të Pas Shkallës
Vuj Pepaj
Familja e Pjetër Prekës
Familja e Nikë Lekës
Familja e Zef Muçës

Sinishtajt e Kshëves dhe të Pas Shkallës
Lecaj
Gjonaj
Shytaj

Kalajt e Kshevës
Familja e Martin Nikës
Vocaj
Familja e Kolë Nikollës dhe e Dodë Nikollës

Tags: ,
  • Kosove Rexha Bala

    Rruge Patriotike, pasha Zotin, nga Hoti ne Grude e Gruda ne Hot.

    • Kot s’koti

      Po rruga noshta asht patriotike (kurr skam tije per kso rrugesh) por ku i ke rrugetart Rexh ziu?