List/Grid

Arkivi Ditorë: 23:41

Gjergj Dedvukaj, antarë i Këshillit të Prindërve reagon ndaj deklaratës së Dukajt

Gjergj Dedvukaj, antarë i Këshillit të Prindërve reagon ndaj deklaratës së Dukajt


Pas deklaratës së Marash Dukaj, drejtor i Drejtorisë për arsimin e pakicave, se nuk kishte dhënë përgjigje negative ndaj kërkesës së Këshillit të Prindërve të SHF “Mahmut Lekiq”, ka reaguar… Lexo më shumë »


Marash Dukaj: Nuk kam dhanë përgjigje negative për kërkesën e prindërve

Marash Dukaj: Nuk kam dhanë përgjigje negative për kërkesën e prindërve


Pas paralajmërimit të Këshillit të Prindërve të SHF “Mahmut Lekiq” se do të fillojnë bojkotin e mësimit, si shkak i shkeljes së drejtave të nxënësve të cilët vijojnë mësimin në… Lexo më shumë »


Shkolla Fillore në Tuz – Shkelen të drejtat e nxënësve shqiptar, prindërit paralajmërojnë bojkot!

Shkolla Fillore në Tuz – Shkelen të drejtat e nxënësve shqiptar, prindërit paralajmërojnë bojkot!


SHKOLLA FILLORE “MAHMUT LEKIQ”, NË TUZ KËSHILLI I PRINDËRVE Për shkak të disa kërkesave të pasuksesshme dërguar drejtorisë së shkollës dhe Ministrisë së arsimit, që për zhvillimin e mësimit në… Lexo më shumë »