List/Grid

Arkivi Ditorë: 23:24

Kallaba: Gjuha shqipe e nëpërkëmbur

Kallaba: Gjuha shqipe e nëpërkëmbur


Nga Ismet Kallaba Përdorimi i gjuhës amtare në komunikimin privat dhe publik është njëra ndër të drejtat themelore të çdo personi dhe komuniteti. Kjo e drejtë garantohet me konventat ndërkombëtare,… Lexo më shumë »


Osmani: Modernizimi    

Osmani: Modernizimi    


Nga Qani Osmani                                           Fillimi i shekullit XXI karakterizohet me faktin… Lexo më shumë »


Kadri Veseli rizgjidhet kryetar i Kuvendit të Kosovës

Kadri Veseli rizgjidhet kryetar i Kuvendit të Kosovës


 Deputetët e Kuvendit të Kosovës me 62 vota për,  52 kundër dhe asnjë abstenime e zgjodhën Kadri Veselin, kryetar të Kuvendit të Kosovës.   Ky është mandati i dytë i… Lexo më shumë »