List/Grid

Arkivi Ditorë: 23:12

Pacolli bën bashkë partitë shqiptare të Malit të Zi

Pacolli bën bashkë partitë shqiptare të Malit të Zi


Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli ka mbledhur sot në një takim në Podgoricë përfaqësuesit e partive politike shqiptare. Në një takim të përbashkët, Pacolli ka folur… Lexo më shumë »


Ministri i jashtëm i Malit të Zi ia thotë në sy Pacollit: Demarkacioni është punë e kryer

Ministri i jashtëm i Malit të Zi ia thotë në sy Pacollit: Demarkacioni është punë e kryer


Ka përfunduar takimi mes shefave të diplomacive të Kosovës dhe Malit të Zi, Behgjet Pacolli dhe Sërxhan Darmanoviq. Padyshim se në këtë takim nuk kishte si të mos diskutohet për… Lexo më shumë »


Koreanët kënaqen publikun malësor

Koreanët kënaqen publikun malësor


 Më 25 shtator 2017, në QKI “Malesia”, në Tuz, nën organizimin e Federatës së Taekwondos së Malit të Zi, Komitetit Olimpik dhe klubeve të Taekwondose nga Malesia, u mbajt manifestimi… Lexo më shumë »