List/Grid

Arkivi Ditorë: 11:28

Zgjedhjet në Tuz, më 26 nëntor

Zgjedhjet në Tuz, më 26 nëntor


Presidenti i MZ, Filip Vujanoviq i shpalli zgjedhjet lokale per keshilltarë të Komunës së Tuzit, në kuader të Kryeqytetit, për më 26 nëntor të këtij viti. Javen e kaluar këshilltarët… Lexo më shumë »


ASH dhe IQ, unifikohen zyrtarisht në një subjekt politik

ASH dhe IQ, unifikohen zyrtarisht në një subjekt politik


Deklaratë për opinion Në takimin e radhës të mbajtur më 01.09.2017, në mes perfaqësuesve të Alternativës Shqiptare dhe Iniciativës Qytetare u arrit marrveshja për unifikimin e dy subjekteve politike. Në… Lexo më shumë »


Shqipëria barazon 1-1 në Maqedoni

Shqipëria barazon 1-1 në Maqedoni


Një barazim të vyer ka mundur të rrëmbejë Shqipëria në fushën e vështirë të Strumicës ndaj maqedonasve, pavarësisht se ishin kuqezinjtë tanë që kaluan të parët në avantazh. Pas një… Lexo më shumë »