List/Grid

Arkivi Ditorë: 20:10

Intervistë me muzikantin e njohur Samir Beqaj

Intervistë me muzikantin e njohur Samir Beqaj


Samiri u rrit me dashuri për muzikën dhe këngën. Sot vazhdon të njëjtin pasion. MALESIA.ORG – Intervistën tonë do ta fillojmë si zakonisht. Do të kthehemi tek fëmijëria juaj… Samir… Lexo më shumë »