List/Grid

Arkivi Ditorë: 15:27

Qyteti i vdekur iliro-arbëror, historinë e të cilit malazezët duan ta lënë në harresë (Video)

Qyteti i vdekur iliro-arbëror, historinë e të cilit malazezët duan ta lënë në harresë (Video)


Qyteti i lashtë i Shasit gjendet në pjesën verilindore të Ulqinit, në një lëndinë mbi Liqenin e Shasit. Tani është gërmadhë e pabanuar me njerëz, por konsiderohet ndër qytetet më… Lexo më shumë »


Pas unifikimit të Alternativës Shqiptare dhe Iniciativës Qytetare, zgjidhet kryesia e përkohshme

Pas unifikimit të Alternativës Shqiptare dhe Iniciativës Qytetare, zgjidhet kryesia e përkohshme


Deklaratë për opinion  Në mbledhjën e parë të Alternativës shqiptare mbas bashkimit me Iniciativën qyetare- Tuz unanimisht u dakorduam për formimin e organeve të përkohëshme të kësaj strukture politike …. Lexo më shumë »